Gå till Naturkompaniets e-handel

Gör vardagen till ett äventyr.

FigureRunning

För alla oss som tycker om att leka utomhus finns det nu en ny sport. I figurerunning, som sporten kallas, är det inte viktigt att springa fort eller långt, utan det viktigaste är att vara kreativ. Målet är att rita figurer på kartan under sin löprunda. Kartan är ritpappret och löparen är pennan.

Allt som behövs för att börja med figurerunning är löparkläder och skor samt en GPS enhet (klocka med GPS, smartphone eller en GPS) och en applikation som följer din löprunda. Titta sedan på kartan över ditt grannskap och släpp loss fantasin! Vilka mönster kan tänkas gömma sig i myllret av gator? Ett hjärta? En hund? Ditt namn?

På FigureRunnings hemsida kan du ladda ner deras app. Med hjälp av appen kan 646-563 du på ett enkelt sätt rita dina figurer, den gör det möjligt att rita med flera olika färger under samma löprunda, välja att springa osynliga linjer (för att kunna ta dig från hundens ena öra till det andra utan att det syns på teckningen) och till och med sudda när du råkat rita fel. När din teckning är klar kan du visa upp den för dina vänner genom Facebook, Twitter eller FigurRunnings hemsida. 646-573

Innan du kastar dig ut och låter din löpsteg måla bör du öva på ditt mest oskuldsfulla leende, för det kommer behövas. Folk kommer att tro du är galen när du springer genom trädgårdar, fontäner och över staket och cykelställ, men glöm inte att linjen är det viktigaste och resultatet av din löpning, teckningen, är det enda som räknas. Teckningen framför allt!

För att få bra förutsättningar för skön löpning, se vår avdelning för cykling och löpning.

Vill du läsa mer om Figurerunning kan du göra det på deras hemsida www.figurerunning.com

Av Frida Brink
för 1103 dagar sedan i Löpning
Lämna en kommentar

Genom att posta din kommentar accepterar du våra regler för kommentarer.

Senaste produkterna
    Warning: file_get_contents(http://www.naturkompaniet.se/export/getnewproducts.aspx): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/blog/public_html/wp-content/themes/naturkompaniet/footer.php on line 53
kd vi Air Max 90 lebron 11 kd vi Air Max 90 lebron 11
2014 Aj Shoes jordan 11 low air jordan Shoes